https://youtu.be/0uRx46CE0ZU
Nog 0 dagen te gaan.
101%
€ 7.737,45 opgehaald
€ 7.637,00 doel

‘De Kracht van Bevlogen Leiderschap’

Door: Peter Wijnands

Ontdek de kracht van bevlogen leiderschap! In talloze wetenschappelijke studies is bewezen dat een toename van bevlogenheid binnen organisaties vele voordelen met zich meebrengt. Van minder werkstress en burn-out tot loyale en gemotiveerde medewerkers, een hogere productiviteit en zelfs ook tot minder ongevallen op de werkvloer.

“De Kracht van Bevlogen Leiderschap” is jouw  gids naar een inspirerende en productieve werkomgeving. Dit boek zit boordevol waardevolle kennis en inzichten die jou als leider leren hoe je de bevlogenheid bij jezelf en je team kunt vergroten. Maar dat is nog niet alles! Het biedt ook praktische tips en handvatten waarmee je direct aan de slag kunt in jouw werksituatie.

Synopsis
Biografie
Updates
Reacties

Synopsis

Ontdek de geheimen achter bevlogen leiderschap in dit boeiende boek, dat opgedeeld in drie delen:

  1. Wat is bevlogenheid? Leer de essentie van bevlogenheid kennen en ontdek hoe dit de sleutel kan zijn tot succes in jouw organisatie.
  2. De managementstijl van een bevlogen leider. Ontdek welke leiderschapskwaliteiten jou kunnen helpen om een inspirerende en effectieve leider te worden.
  3. Het creëren van een bevlogen cultuur in teams en organisaties. Leer hoe je een omgeving kunt creëren waarin bevlogenheid floreert en waar medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien.

Laat je inspireren door de inzichten en ervaringen van succesvolle managers uit diverse branches die voor dit boek geïnterviewd zijn. Ontdek hoe zij “bevlogenheid” dagelijks in de praktijk brengen en welke uitdagingen zij daarbij ondervinden.

Wil jij je jouw leiderschap naar nieuwe hoogten te tillen? Bestel dan nu “De Kracht van Bevlogen Leiderschap” en zet een volgende stap op weg naar een meer bevlogen en succesvolle organisatie!

Dank voor je bijdrage en wens je alvast veel leesplezier!

Biografie

 

Peter Wijnands is een bevlogen professional met een diepgaande interesse in groei en ontwikkeling. Na zijn succesvol afgeronde studie Medische Biologie heeft hij gedurende 10 jaar gewerkt in diverse commerciële en managementfuncties binnen de farmaceutische industrie. Sinds 1999 heeft hij zijn loopbaan gericht op het stimuleren van groei, zowel op individueel niveau als binnen organisaties. Als ervaren trainer, coach en organisatieadviseur heeft hij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bevorderen van “bevlogenheid” binnen organisaties, altijd met meetbare resultaten als leidraad.

Gedurende zijn carrière heeft hij meer dan 3000 managers uit het bedrijfsleven getraind en gecoacht, waarbij hij hen niet alleen hielp om hun potentieel te ontdekken, maar ook om krachtig te groeien in hun leiderschaps- en managementkwaliteiten. Daarnaast heeft hij talloze sales professionals bijgestaan bij het behalen van hun commerciële doelstellingen.

Updates

Thom en zijn ballonvaart

20-08-2024

Gaaf, wat een leuk project

 

Reacties

Nog geen reacties

Meld je aan voor de Boekfunding update

Wij sturen 2 keer per maand een update met nieuwtjes en vermaak.
Elke drie maanden verloten wij een boekenpakket met 5 boeken onder de nieuwe leden.

Voornaam

E-mailadres


Ik ontvang 2 keer per maand de updates van boekfunding, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden
Ik heb het privacy reglement hier gelezen