https://youtu.be/y3ReN8BZhYs
Nog 0 dagen te gaan.
106%
€ 11.735,00 opgehaald
€ 11.055,00 doel

‘Monddood’

Door: Annemarie Braun

Veel vrouwen belanden in relaties met mannen die ze slaan, kleineren en psychisch kapotmaken. Annemarie schreef een boek over acht jaar leven in een hel. Wat ze beschrijft tart elk voorstellingsvermogen, maar het is allemaal waargebeurd. Hoe is het om een kind te krijgen van een narcist? Waarom is het zo lastig om weg te gaan? Dit boek is niet alleen een spannend en huiveringwekkend verhaal, maar bevat ook een katern met duidelijke uitleg over narcistische mishandeling en hoe hieruit te komen. In Nederland zijn er naar schatting 1 miljoen mensen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ze richten vaak enorm veel leed aan. De slachtoffers kunnen moeilijk loskomen uit hun web. Vandaar dit boek: om (h)erkenning aan slachtoffers te bieden, om ze kracht te geven om los te komen uit een dergelijke relatie en hun trauma te overwinnen. Help je mee aan de totstandkoming van dit boek om nieuwe slachtoffers te voorkomen en om het leed van bestaande slachtoffers te verzachten? Je krijgt er ook een spannende page-turner voor terug.

Synopsis
Biografie
Updates
Reacties

Synopsis

Na een 5-jarige emigratie en een relatiebreuk keert de hoofdpersoon alleen en kwetsbaar terug naar Nederland om daar op een onverwacht moment en op een uiterst onverwachte plek een man te ontmoeten die haar hele leven op zijn kop zet. Een man die haar overweldigt met de liefde en aandacht waar ze al zo lang naar hunkert.

Hij is 16 jaar ouder weliswaar maar zo charmant en liefdevol dat ze “ja” zegt als hij haar vraagt hem nog een kind te schenken. Het lijkt zo mooi. Totdat de duisternis zijn intrede doet tijdens haar zwangerschap en deze warme liefdevolle man verandert in een monster en haar leven tot een 8-jarige hel maakt. Een hel zo gecalculeerd opgezet door haar man, de vader van haar kind, dat haar volledige omgeving haar als het monster ziet en ze monddood wordt gemaakt. 16 jaar later hervindt ze haar stem in dit boek: Monddood. Dit is haar stem, dit is haar verhaal; het verhaal wat niemand wilde horen maar wat voor velen in een vergelijkbare situatie zo belangrijk is om te horen om (h)erkenning te vinden, verder leed te voorkomen en hoop te geven op een gelukkiger leven.

Dit is een boek over leven met een partner met een ernstige persoonlijkheidsstoornis, huiselijk geweld, vernedering, stalking, bedreiging, isolatie en suïcide. Aan het eind van dit waargebeurde verhaal treft u de feiten achter het verhaal aan wat niet alleen slachtoffers maar ook hun omgeving en hulpverleners inzicht geeft in dergelijke relaties en hoe je hiervan verlost raakt.

Biografie

Annemarie Braun is Psychodynamisch Therapeut, Yoga docent enMindfulness trainer. Sinds 2008 heeft zij haar eigen praktijk en geeft ze yogalessen in Bodegraven. Naast haar eigen praktijk is ze werkzaam als Praktijkondersteuner huisarts GGZ en Engelstalig psycholoog bij diverse huisartspraktijken en verzorgt ze mindfulness trainingen. Haar passie is om mensen te helpen alles uit het leven te halen wat ze maar willen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Website: www.annemariebraun.nl

 

Updates

Deze auteur heeft nog geen updates geplaatst.

Reacties

Nog geen reacties

Meld je aan voor de Boekfunding update

Wij sturen 2 keer per maand een update met nieuwtjes en vermaak.
Elke drie maanden verloten wij een boekenpakket met 5 boeken onder de nieuwe leden.

Voornaam

E-mailadres


Ik ontvang 2 keer per maand de updates van boekfunding, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden
Ik heb het privacy reglement hier gelezen