https://youtu.be/DBFg-ByGHzs
Nog 0 dagen te gaan.
107%
€ 9.050,00 opgehaald
€ 8.463,00 doel

‘Gelukkig gevoelig’

Door: Mariëlle Poland

Het kerndoel van dit boek is om gezinnen en klassen meer kennis te bieden over hooggevoeligheid en hoe je hier met zijn allen mee om kunt gaan. Middels het project hoop ik dat er meer bewustwording en rust in gezinnen en klassen ontstaat. Meer ontspanning, meer begrip, en hoewel het niet mijn doel is, weet ik ook eigenlijk wel zeker dat de groei van een ieders welbevinden ook betere leerresultaten teweeg zal brengen.

In dit boek zijn er hele praktische handvatten en zinvolle duidelijke informatie in handen krijgen om om te gaan met de gevoelige kinderen van deze tijd en samen bewust kunnen groeien, als gezin, als klas, als kind, als ouder of andere begeleider.
Synopsis
Biografie
Updates
Reacties

Synopsis

Soms maak je minder gemakkelijke tijden door als gezin, of als klas, en dat kan allerlei redenen hebben. Wat de reden ook is, je bent op zoek naar houvast en nieuwe inzichten en dat wil ik je middels dit boek bieden. Welke reden je ook hebt, ik hoop dat je hiermee 7 weken heel veel plezier hebt in het werken met de 7 G’s, de 7 basiselementen die je nodig hebt om dicht bij jezelf te komen en te blijven en in je kracht te staan.

Dit boek gaat jou en je gezin, of je klas, meer kennis bieden over het thema hooggevoeligheid en hoe je hier mee om kunt gaan binnen je gezin of binnen je klas. Middels het project in dit boek creëer je meer rust in je gezin of in je klas. Meer kennis, meer begrip, meer ontspanning, meer bewustwording en hoewel het niet een doel op zich is, weet ik eigenlijk ook wel zeker dat de groei van een ieders welbevinden ook betere leerresultaten teweeg zal brengen.

Biografie

Mariëlle Poland (1982), getrouwd en moeder van 4 kinderen, is afgestudeerd en gepromoveerd onderwijspedagoge aan de Vrije Universiteit. In 2010 startte zij haar eigen praktijk De Zilveren Maanvlinder waarin ze hoogsensitieve kinderen en volwassenen begeleidt. In 2018 richtte ze een particuliere basisschool op voor hooggevoelige kinderen: De Natuurschuur. Ze schreef al verschillende boeken voor zowel kinderen als volwassenen binnen het thema hooggevoeligheid en spiritualiteit.

Updates

Deze auteur heeft nog geen updates geplaatst.

Reacties

Nog geen reacties

Meld je aan voor de Boekfunding update

Wij sturen 2 keer per maand een update met nieuwtjes en vermaak.
Elke drie maanden verloten wij een boekenpakket met 5 boeken onder de nieuwe leden.

Voornaam

E-mailadres


Ik ontvang 2 keer per maand de updates van boekfunding, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden
Ik heb het privacy reglement hier gelezen