https://www.youtube.com/watch?v=tgNMdJDBQRI&feature=youtu.be
Nog 0 dagen te gaan.
101%
€ 12.040,90 opgehaald
€ 11.970,34 doel

‘Ontworteld’

Door: Angelique de Vogel

In mijn boek ‘Ontworteld’ vertel ik over de innerlijke reis die ik maakte nadat ik op mijn 46ste hoorde dat mijn vader niet mijn biologische vader is en dat ik half Turks ben. Dat heb ik nooit geweten en dit leidde tot veel verwarring en verdriet. Mijn wereld stond op z’n kop. Ik moest mezelf opnieuw uitvinden en leren kennen. Al die jaren is het een familiegeheim geweest. Iedereen was op de hoogte, behalve ik. Hoe komt het dat iedereen zijn mond heeft gehouden? Onze kinderen vonden het interessant dat zij (plots) kwart Turks zijn, maar ook ongrijpbaar, en stellen vragen over een persoon die ik niet ken en nog nooit heb ontmoet. Deze aardsverschuiving in mijn ‘zijn’ heeft impact op ons hele gezin. Toen eenmaal duidelijk was dat mijn vader uit Turkije kwam en ik besloot dat ik naar hem op zoek wilde, zette het televisieprogramma ‘Spoorloos’ mijn zoektocht voort.

Op een dag belde de redactie van het programma mij: na een lange zoektocht hadden ze een persoon op het oog, maar konden helaas niet verder komen. Hij lijkt niet verder mee te willen werken. Ik besloot zelf verder op zoek te gaan naar mijn biologische vader, mijn verborgen helft en mijn biologische roots. Maar waar begin ik?

Aan het eind van deze intense zoektocht, waar mijn geduld keer op keer op de proef is gesteld, vind ik uiteindelijk mijn Turkse familie. Daarna begint er een nieuw hoofdstuk, en is er onzekerheid; zit mijn nieuwe familie op mij te wachten? Valt alles nu eindelijk op z’n plek?

Ik omschrijf wat er aan de zoektocht naar mijn biologische vader vooraf gaat; de verwarring, de interne zoektocht naar mezelf, de relatie met en loyaliteit naar ouders, de eenzaamheid, het ploeteren, doorzetten en vastbijten. Het boek vertelt het verhaal dat achter de schermen plaatsvindt en niet verteld wordt. Na de zoektocht en het vinden van mijn Turkse familie, begint er een nieuw hoofdstuk. Stukje voor stukje word ik meer mezelf.

Het heeft mijn leven verandert. Een magische innerlijke reis.
Stapje voor stapje word ik meer mezelf.

Ik hoop dat veel lezers die iets vergelijkbaars hebben meegemaakt, zich in mijn verhaal zullen herkennen.

Synopsis
Biografie
Updates
Reacties

Synopsis

Biografie

Mijn naam is Angelique de Vogel, 49 jaar, geboren in Delft. Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben wij drie kinderen: Len, Deene en Jez. En proberen wij onze hond Vincent op te voeden, onze grootste puber in huis. Ik studeerde Toerisme & Verkeer op de Nationale Hogeschool in Breda, en tijdens mijn werk heb ik studies afgerond met name gericht op leiderschap, governance en bestuur. Recent mag ik hieraan toevoegen dat ik gecertificeerd ben als Vertrouwenspersoon.

Mijn carrière heb ik opgebouwd in het bedrijfsleven. 18 jaar heb ik voor KPN gewerkt in diverse managementposities in commerciële en operationele omgevingen. Daarna heb ik een bewuste keuze gemaakt om ‘buiten’ KPN te gaan, een aantal jaar ervaring op doen in de MKB markt als directeur van SalesValue, onderdeel van The IT Channel Company. En 2 jaar geleden maakte ik een comeback bij KPN om de commerciële organisatie van Cyber Security aan te sturen.

Als kind schreef ik veel. Een magisch gevoel bij het openen van een nieuw schriftje en een fijne pen in mijn hand. Ik dacht, later word ik schrijver, want schrijven is mijn passie. Maar nooit wist ik waarover ik zou moeten schrijven. Het moet namelijk gaan over iets ‘echts’, waar ik gepassioneerd over ben.

Op mijn 46ste  is er een aardsverschuiving in mijn ‘zijn’ als ik hoor dat mijn vader niet mijn biologische vader is en dat mijn biologische vader uit Turkije komt. Ik heb dit nooit geweten. Door deze onthulling krijgt mijn leven een nieuwe wending en besluit ik deze radicale verandering te omarmen en mijn boek ‘Ontworteld’ te schrijven. Een boek waar mijn hart en passie ligt. Een écht verhaal.

Mijn missie is dat ieder mens recht heeft te weten waar je vandaan komt.
En daarom is mijn wens het boek ‘Ontworteld’ uit te brengen.

angelique de vogel ontworteld boekfunding

Updates

Deze auteur heeft nog geen updates geplaatst.

Reacties

Nog geen reacties

Meld je aan voor de Boekfunding update

Wij sturen 2 keer per maand een update met nieuwtjes en vermaak.
Elke drie maanden verloten wij een boekenpakket met 5 boeken onder de nieuwe leden.

Voornaam

E-mailadres


Ik ontvang 2 keer per maand de updates van boekfunding, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden
Ik heb het privacy reglement hier gelezen