https://youtu.be/qThYqQrrt2E
Nog 0 dagen te gaan.
103%
€ 7.613,17 opgehaald
€ 7.420,00 doel

‘De engel op slippers’

Door: Gé Sluijs

De foto op mijn profiel zegt alles over het ontstaan van dit boek. Mijn dochtertje en ik kijkend naar boven, dankbaar voor de kracht die mij heeft geholpen weer thuis te komen. 

Ik deelde mijn verhaal, met deze foto in 2021 op social media en al snel deed het verhaal veel voor mensen. Ik kreeg talloze reacties, waaronder meerdere aanmoedigingen er misschien een boek over te schrijven. 

Het werd een intens proces, maar mijn autobiografie is klaar. Ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat mijn rauwe, eerlijke persoonlijke verhaal mensen mag helpen en inspireren.

Mijn boek is een verhaal over een leven met depressie, angst en suïcidaliteit. Over stoornissen, etiketjes en pilletjes die ik heb gebruikt, in de hoop dat de dagen geen gevecht meer zouden zijn. Het boek gaat over de strijd die ik met het leven voerde en de situaties waarin ik mezelf staande moest houden in de eerste 36 jaar van mijn leven. 

Over de problemen die op mijn pad kwamen en de mensen die ik stuk voor stuk kwijtraakte. Over de eenzaamheid die ik voelde mijn leven lang. Het boek beschrijft de opbouw naar een levensveranderende gebeurtenis tijdens een ontmoeting met een engel in menselijke vorm op een daklozenopvang, waar hij en ik woonden. Een jongen die iets met spiritualiteit en energie deed.

Wat ik die dag meemaakte en hoe mijn leven daardoor compleet veranderde, maakt me iedere dag opnieuw dankbaar. Het werd een magische reis vanaf dat moment. Wonderen bestaan, ik mocht het voelen.

Synopsis
Biografie
Updates
Reacties

Synopsis

De engel op slippers is een autobiografie over een jongen die meer dan 20 jaar kampte met angst en depressie. 

Een jongen die zijn weg probeerde te vinden op aarde en 15 jaar lang braaf zijn pilletjes slikte voor al zijn diagnoses. Hij wist niet dat hij bijzonder was. 

Hij had nog geen weet van de kracht die in zijn liefdevolle hart verborgen lag.  Hij raakte vervuild met pijn en trauma’s in zijn gevecht met het leven. 

Op 11 juni 2015 werd zijn dochtertje geboren. Zij kwam haar vader de onvoorwaardelijke liefde brengen die hij altijd had gezocht, maar was hij er klaar voor? 

Het werd een ruige rit vanaf die dag. Zijn gevecht, de depressie en zijn angsten leidden tot het einde van zijn huwelijk en het punt dat hij wilde stoppen met het leven. 

Hij werd opgenomen in de psychiatrie en zijn leven was mislukt. Aan het randje van de afgrond, op een daklozenopvang gebeurde het onmogelijke. 

Hij ontmoette een jongen die iets met spiritualiteit en energie deed. Wat er gebeurde, daar in de tuin van de crisisopvang was een wonder. 

Mensen dachten dat het een opleving was, maar zijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn.

Hij vond de weg terug naar zijn hart, daar waar het geluk hem kon bereiken en de liefde weer kon stromen.

Biografie

Mijn naam is Gé Sluijs. Ik ben 39 jaar oud. Ik ben alleenstaande vader van een dochter van 7 jaar.  Ik studeerde sociaal pedagogisch werk en daarna leraar basisonderwijs. Ik heb een aantal jaren gewerkt als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Vanaf 2007 tot 2017 werkte ik als leerkracht in het speciaal onderwijs. 

Mijn wens, mijn doel is het opzetten van mijn praktijk als energetisch therapeut voor coaching en magnetiseren. Daarnaast maak ik orgonites, producten met edelstenen, kunsthars en metalen. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, lezen en muziek luisteren. Ik houd me graag bezig met verdieping in bewustwording en spiritualiteit.

Updates

Deze auteur heeft nog geen updates geplaatst.

Reacties

Nog geen reacties

Meld je aan voor de Boekfunding update

Wij sturen 2 keer per maand een update met nieuwtjes en vermaak.
Elke drie maanden verloten wij een boekenpakket met 5 boeken onder de nieuwe leden.

Voornaam

E-mailadres


Ik ontvang 2 keer per maand de updates van boekfunding, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden
Ik heb het privacy reglement hier gelezen