https://www.youtube.com/watch?v=GarBrtcgcFU&feature=youtu.be
Nog 0 dagen te gaan.
111%
€ 11.436,05 opgehaald
€ 10.280,83 doel

‘Lui Leiderschap en Krachtig Kaderen’

Door: Stephanie van Rossum

In Lui Leiderschap en Krachtig Kaderen (LL&KK) deelt Stephanie een nieuwe kijk op leiderschap en het functioneren van teams. Zij rekent af met oude paradigma’s, bijvoorbeeld dat leidinggevenden het altijd het beste zouden moeten weten, en zij geeft antwoord op de zeven meest gestelde vragen door leidinggevenden in haar trainings- en begeleidingstrajecten: hoe creëer ik veiligheid binnen mijn team, hoe ga ik constructief met weerstand om, hoe neem ik besluiten die gedragen worden door mijn team, hoe doorbreek ik vastgeroeste patronen, hoe kan ik de wijsheid van de menigte meer benutten, hoe stimuleer ik meer diversiteit en inclusie en hoe kan ik grenzen stellen en tegelijkertijd ruimte geven?

LL&KK bevat veel praktische tools, praktijkvoorbeelden en inzichten gebaseerd op de leiderschapsvariant van Lewis Deep Democracy methode: CoResolve. Het toepassen van de CoResolve tools en inzichten levert betere besluiten, samenwerking, meer eigenaarschap, initiatieven, grotere betrokkenheid en werkplezier op.

Synopsis
Biografie
Updates
Reacties

Synopsis

Er zit veel meer wijsheid in teams dan dat er benut wordt. Deep Democracy is een effectieve methode waarmee je als leidinggevende dit potentieel binnen je team ophaalt en inzet. Daarvoor moet je wel weten hóe je dat doet én hoe je dat vanuit jouw rol vormgeeft. Dat vraagt van jou dat je jouw eigen rol als leidinggevende helder hebt. Wie wil je zijn? Wil je vooral die leidinggevende zijn die zegt hoe het moet en die zelf de meeste besluiten neemt? Of wil je die léider zijn die inspireert, motiveert en volop gelooft in de potentie van zijn team?

In Lui Leiderschap en Krachtig Kaderen (LL&KK) deelt Stephanie een nieuwe kijk op leiderschap en het functioneren van teams. Zij rekent af met oude paradigma’s, bijvoorbeeld dat leidinggevenden het altijd het beste zouden moeten weten, en geeft zij antwoord op de zeven meest gestelde vragen door leidinggevenden in haar trainings- en begeleidingstrajecten: hoe creëer ik veiligheid binnen mijn team, hoe doorbreek is vastgeroeste patronen, hoe kan ik de wijsheid van de menigte meer benutten, hoe stimuleer ik meer diversiteit en inclusie en hoe kan ik grenzen stellen en tegelijkertijd ruimte geven?

LL&KK bevat veel praktische tools, praktijkvoorbeelden en inzichten gebaseerd op de leiderschapsvariant van Lewis Deep Democracy methode: CoResolve. Het toepassen van de CoResolve tools en inzichten levert betere besluiten, samenwerking, meer eigenaarschap, initiatieven, grotere betrokkenheid en werkplezier op.

Biografie

Stephanie van Rossum (1972) is opgeleid in onder meer Deep Democracy, Systemisch Werk, Transactionele Analyse en Corporate Antropologie. Ze is een ervaren procesbegeleider, (team) coach en trainer op het gebied van persoonlijke, leiderschaps- en teamontwikkeling. Als gecertificeerd CoResolve instructor traint ze leiders in het werken volgens de methodiek van Deep Democracy. Ze heeft een sterke drive om groepen en teams die vastgelopen zijn weer verder te brengen door meer transparantie binnen de groep te creëren om hen te helpen hun eigen potentieel en wijsheid te ontdekken. Stephanie creëert een veilige en permissieve omgeving waarin bewustzijn wordt verhoogd en nieuwe ervaringen worden opgedaan.

Ze heeft ruime ervaring als leidinggevende, programmamanager en procesbegeleider opgedaan bij onder andere ABN AMRO Bank, UMC Utrecht en Rode Kruis Ziekenhuis, Ahold Holding, De Bijenkorf, EyeWish, Hema, Van Lanschot Bankiers, ING Wealth Management, Mazda, McGregor, NSO-CNA, UWV en diverse scholen en Gemeenten.

Ook een crowdfunding starten bij Boekfunding? Klik dan hier!

Updates

Deze auteur heeft nog geen updates geplaatst.

Reacties

Nog geen reacties

Meld je aan voor de Boekfunding update

Wij sturen 2 keer per maand een update met nieuwtjes en vermaak.
Elke drie maanden verloten wij een boekenpakket met 5 boeken onder de nieuwe leden.

Voornaam

E-mailadres


Ik ontvang 2 keer per maand de updates van boekfunding, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden
Ik heb het privacy reglement hier gelezen