https://www.youtube.com/watch?v=Ee45MNqlIto
Nog 0 dagen te gaan.
101%
€ 14.854,86 opgehaald
€ 14.721,00 doel

‘Hartenkriebels, adem liefde en tover je kleurenpracht zichtbaar’

Door: Joke Plaatsman

Publiceren van het boek van Joke Plaatsman, ‘Hartenkriebels, Adem liefde en tover je kleurenpracht zichtbaar’

Omschrijving van het project Hartenkriebels

Laat je betoveren door de veelkleurige wijsheid van de Hartenkriebels

Stel je voor dat je in de boekwinkel staat en een boek ziet liggen met de titel “Hartenkriebels”. De cover straalt warmte en liefde uit, en je kunt niet anders dan het oppakken. Wat zijn Hartenkriebels? Zodra je het boek openslaat, voel je een zachte briesje langs je hart gaan. Je wordt begroet door kleurrijke tekeningen met korte, krachtige teksten – dit zijn de Hartenkriebels. Ze gaan over universele levensonderwerpen die ons allemaal raken: verlangen, zoektochten, liefde, pijn, tegenslag en hoe we met deze emoties om kunnen gaan. Dit boek is een ontmoetingsplek waar kunst, liefde, en levenswijsheid samenkomen. “Hartenkriebels” is geen gewoon boek; het is een geschenk dat je aan je dierbaren wilt geven omdat je hen het allerbeste, allerliefste, en allermooiste gunt.

Of je nu geïnteresseerd bent in spiritualiteit, psychologie, religie of simpelweg wilt groeien als mens, dit boek zal je inspireren om naar de wijsheid van je hart te luisteren. Hartenkriebels is niet alleen een boek om te lezen, maar ook een boek om te ervaren. De kleurrijke illustraties brengen de boodschap tot leven en spreken rechtstreeks tot je ziel. Met een heldere visie op persoonlijke groei word je uitgenodigd om liefdevol in jezelf te kijken, eigen regie te nemen en authentieke keuzes te maken die in lijn zijn met je diepste verlangens.

Deze visuele gids bevat een concreet hartenplan, zit barstensvol hartkracht en is een waardevolle metgezel voor iedereen die op zoek is naar meer vreugde, vervulling en verbinding in het leven.

Hartenkriebels – een krachtig instrument
“Hartenkriebels” is niet alleen een kleurrijk boek, het is ook een krachtig instrument bij persoonlijke ontwikkeling.  Het geeft heldere handvatten en vat grote levensprocessen liefdevol en eenvoudig samen. Ervaring leert dat de Hartenkriebels een glimlach tevoorschijn toveren. Ze brengen lucht en helderheid.

Dit boek gaat verder dan enkel informeren, het inspireert direct tot actie.
Het is daarom óók e
en ‘must have’ voor iedere coach, trainer én organisatie die aandacht voor menselijk contact heeft.


Wordt ook Hartenkriebeldonateur

Wil jij de wereld ook een stukje mooier maken? Geloof jij ook in de kracht van liefde en verbinding? Wordt dan Hartenkriebeldonateur!  Samen kunnen we harten verwarmen en de wereld een beetje mooier kleuren. Jouw bijdrage maakt het verschil!

Hartelijke dank voor je steun!

Kleurrijke groet,
van hart tot hart,
Joke Plaatsman

hartenkriebels

Synopsis
Biografie
Updates
Reacties

Synopsis

Biografie

 

Hartenkriebelspecialist en (levens-)kunstenaar met een missie

Joke Plaatsman (Den Helder, 1966) is gestalttherapeut, specialist in de communicatie vanuit het hart en auteur.  Ze staat bekend als een veelkleurige rebel en hartopener pur sang, met een creatieve geest. Een gevoelige dame met pit, die vele facetten van het leven omarmt. Met een grote interesse voor de diepten van de menselijke ziel en dat wat het leven betekenis geeft. Een beelddenker, (levens)kunstenaar en resonantieschilder die graag zingt. Alles wat ze doet draagt de signatuur van oerkracht en diepte die ‘spot on’ de kern raakt. Ze combineert hierin psychologie, spiritualiteit, zingeving en religie met een gezonde dosis realiteitszin.

Joke’s gedrevenheid om anderen te leren luisteren naar hun eigen hart en het vinden van hun unieke pad in het leven is groot. Dit heeft zij zelf ook met vallen en opstaan moeten leren. Haar rijke en gevarieerde achtergrond weerspiegelt zich in haar werk en haar vermogen de taal van het hart te spreken en mensen te begeleiden op de reis naar hun ware essentie en authenticiteit.

Gestalttherapeut | Consultant  – Leiderschap vanuit het hart
Joke heeft een eigen praktijk als Gestaltherapeut in Amsterdam en werkt als consultant voor organisaties die het hart van hun medewerkers voorop zetten. Ze heeft waardevolle expertise opgebouwd in het begeleiden van individuen en organisaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, talentcoaching teamontwikkeling en leiderschap vanuit het hart.

Resonatieschilder
Joke is een echte beelddenker en gebruikt haar tekentalent binnen haar werk om de essentie van een proces te duiden en blinde vlekken te verhelderen.  Ze noemt het resonantieschilderen.

De Hartekriebelspecialist
Joke’s levenservaring en professionele kennis maken haar een waardevolle gids voor anderen die hun eigen authenticiteit en innerlijke kracht willen ontdekken. Ze heeft de overtuiging dat hartskracht de sleutel is tot authentieke groei en persoonlijke vervulling.

Auteur “Hartenkriebels”
“Hartenkriebels” Dit boek is niet slechts een verzameling van kleurrijke illustraties, maar een weergave van Joke’s toewijding aan persoonlijke groei en de kracht van kunst om de ziel te raken. Dit werk belichaamt haar missie om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen pad naar authenticiteit en innerlijke kracht, gedreven door de liefdevolle kracht van het hart.

joke plaatsman hartenkriebels

 

 

Updates

Deze auteur heeft nog geen updates geplaatst.

Reacties

Nog geen reacties

Meld je aan voor de Boekfunding update

Wij sturen 2 keer per maand een update met nieuwtjes en vermaak.
Elke drie maanden verloten wij een boekenpakket met 5 boeken onder de nieuwe leden.

Voornaam

E-mailadres


Ik ontvang 2 keer per maand de updates van boekfunding, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden
Ik heb het privacy reglement hier gelezen